För tidsbokning / Kontakt
telefon/sms: 070-4560414
E-post: info@sf-rehab.se

www.timecenter.se/sfrehab

Glöm ej ange ditt medlemsnr

Önskar du samarbeta med oss: skicka sms med kort info gällande ärendet och dina kontaktuppgifter så återkopplar Rickard om intresse finns för att inleda samtal. Görs ej detta gäller nedanstående avtal.

Vi undanbeder oss alla former av telefonförsäljare och ”produktinformatörer”, dvs företag och personer som ringer för att de vill vara snälla och dela med sig av information om produkter och tjänster.
Skulle det nu vara så att någon från ovanstående kategori i alla fall får för sig att ringa på nummer kopplade till företaget, kommer en administrations avgift att faktureras berört bolag/tjänstesäljare. Denna avgift är för närvarande 1500 SEK + moms. Vid upprepade påstötningar från samma tjänstesäljare kommer avgiften successivt att stiga.

Vill ni i alla fall dela med sig av information, skall detta ske via att ett utförligt prospekt skickas till berörd adress, väl adresserat och märkt med er address och avsändare, då det i annat fall kommer att klassas som oönskad reklam och då beläggas med en destruktions avgift om 300 SEK + moms per försändelse.

Skulle någon få för sig att de istället vill skicka informationen, oefterfrågad, via epost – kommer denna försändelse att klassas som oönskad reklam och en administrativ avgift om 300 EUR att tas ut per försändelse.

På förekommen anledning:
Görs reklam på vår facebooksida utan vårt medgivande förbehåller vi rätten att fakturera reklamplatsen. Genom att utföra det så anser vi att du har läst och förstått vilkoren och därmed accepterat dessa vilket kan medföra kostnader för er.

Självklart finner du oss på sociala medier!