JKD, Mental träning

Symbol för framtiden….

Gick igenom lådor i förrådet idag och fann denna bilden. Den är en viktig symbol för min personliga utveckling. Här är jag med min mentor, tränare och förebild Stefan. Den personen som förmodligen var den första människan i mitt liv som gav mig tilltro på min kapacitet att utvecklas. Som dessutom gav mig förtroendet att växa i ledarrollen och få ansvar.

En man som jag än idag har i åtanke och fortfarande vill hedra för den han var och för det han stod för.

För mig var han mer än så. Han blev som en extra farsa. Även om vi skildes åt några år före hans bortgång för något år sedan så ser jag honom än idag som den man jag beskrev ovan. En man som jag hedrar genom att föra arvet vidare. En man som lärde mig att ingen förtjänar att bli placerad på bänken. Alla förtjänar en plats och alla är betydelsefulla på ett eller annat vis.

Han såg till att jag slapp fortsätta sitta på avbytarbänken. Svårt att beskriva den tacksamhet jag känner men ni kanske förstår ändå…
R.I.P Stefan