Det handlar inte om att gå ner i vikt
Vem anlitar en personlig tränare (PT)?

Det kan vara din granne, hon med rullatorn som behöver extra hjälp i sin träning, till din bästa kompis som ska genomföra en svensk klassiker och allt mitt emellan dessa inklusive dig själv. Med andra ord, det finns ingen stereotyp.

Vad skiljer en PT från en hälsocoach?
Det är olika för olika coacher, för mig handlar det om att med en bred kunskap om hälsa och välmående kunna skräddarsy ett hälsoprogram specifikt för varje kund. Skillnaden mellan hälsocoach och personlig tränare är att som hälsocoach har du oftast en längre utbildning och som generellt sett innebär en aningen större bredd i kunskap  än personlig tränare har i sin utbildning. Med mig har du båda kompetenserna.

Vad är en FaR-ledare?
FaR är förkortningen för Fysisk Aktivitet På Recept. Något som kortfattat innebär att en läkare ordinerar fysisk aktivitet som en del av patientens väg till tillfrisknande. Patienten kan sedan leta upp en FaR-ledare inom tex det områden som är intressant för sig självt. Sedan tas en kontakt med aktuell FaR-ledare och processen är igång.

Ett alternativ till ovanstående är att ta hjälp av en far-ledare för att ta reda på vad som kan vara av intresse för patienten. Jag är utbildad far-ledare men finns i dagsläget inet med på listan av far-ledare. på farledare.se. Däremot har jag haft några kunder som fått FaR av sin läkare. Tag gärna kontakt med mig och se vad jag kan göra för dig, om inte annat så kan jag säkerligen hjälpa dig till rätt typ av motion för dig. Jag ger reducerat pris för dig som har FaR från läkare. Kontakta mig för mer information.

Måste jag fysiskt träffa min PT?
I ärlighetens namn är det absolut en fördel, men ibland kan avstånd på grund av olika orsaker som bor i annan stad eller ekonomi sätta käppar i hjulet för detta. Därför kan vi erbjuda online coaching under 90 dagar. Ett koncept som inte bara har fördelaktigt pris men även är populärt på marknaden. Fyll i en hälsodeklaration så blir du kontaktad av oss för konsultation.

Vem föredrar jag att arbeta med?
När jag gick utbildningen skulle jag nog svarat. De som är vältränade och inspirerade. Idag är mitt svar att jag vill arbeta med dig som kund som är trött på din vardag och trött på din kropp och/eller mentala föreställning om hur du är som person. Jag vill arbeta med dig som anser att du provat allt annat.

Tillsammans arbetar vi för att kunna få dig att nå ditt bättre jag, om det så är genom att gå ner i vikt och bli bättre tränad eller att lära dig tycka om dig själv.
Min specialkunskap ligger i helhetsbilden men med stort fokus på detaljerna.
Jag ställer höga krav på mina klienter och således kräver jag en hel del av mig själv. Detta för att vi ska kunna samarbeta optimalt. Inget mål är för stort eller svårt. Däremot kan de skilja sig åt genom att vara mer eller mindre krävande.

Har du tajt ekonomi?
Inga problem, Vi erbjuder räntefri avbetalningsplan. Pengarna ska inte vara det som hindrar dig från att nå ditt bättre jag.

Det där med PT Online lät intressant, hur går det till?
För att enkelt förklara detta har jag delat upp det i några steg.
När du fyllt i hälsodeklaration och jag har läst igenom denna och du blir utvald att ev få delta i mitt onlineprogram, kommer jag ta kontakt med dig för en personlig konsultation där vi tillsammans går igenom din hälsodeklaration och pratar mål.

Om båda är överens om att vi kan jobba ihop så skriver vi ett avtal.
När du betalat fakturan för Pt-onlineprogrammet påbörjas arbetet att skriva ihop ditt skräddarsydda kost och träningsprogram.
Sedan är vi igång.

Ditt mål är VÅR resa.RA-Lillan

Självklart finner du oss på sociala medier!