Att anlita en mental tränare/coach

Coaching, mental träning, livsrådgivning – kärt barn har många namn!

Eller är det verkligen samma? Så här beskrivs mental träning på wikipedia

Vår coach/mentala tränare/mentala rådgivare heter Rickard Ankarsund och har mångårig erfarenhet i området. Hans bakgrund är oerhört bred och han är utbildad hälsocoach i grunden som sedan har specificerat sig genom åren inom just coachning och använder sig av metoder som MI ( motiverande samtal), KBT ( kognitiv beteende terapi), NLP ( neuro linguistisk programmering) där olika övningar plockas fram för varje enskild klient.

Genom sin idrottsliga bakgrund har han använt sig av mental träning för att stärka upp sitt psyke.
Som fd tävlingsdansare/danstränare och kampsportsinstruktör har hans kunskaper spridits till hundratals idrottsutövare genom hans karriär inom idrotterna. Han har arbetat med att coacha andra på professionell nivå sedan 2012.

Genom sin personliga resa, inom business och andra erfarenheter inom ämnet personlig utveckling är han en oerhört erfaren och hans kompetens sträcker sig långt över gränserna.  Allt började när han som liten grabb började studera människor i sin omgivning för att lära sig sociala samspel. Något som föll sig naturligt för många har han genom år av hård träning fått lära sig och är idag bra på att läsa mellan raderna. Kroppspråk, tonfall och annat snappar han upp och gör något konkret ut av.
”det är inte vad du säger utan vad du egentligen säger som har betydelse”

Rickard brukar själv beskriva sin kunskapsnivå så här:
-Vem som helst kan plugga sig igenom en utbildning, klara tentor och bli godkänd, men inte alla kan leverera när det kommer till själva samtalen. Jag påstår aldrig att jag är någon expert, jag låter andra föra min talan. Deras ord väger tyngre än mitt.
För att citera en av mina förebilder inom idrottsvärlden:

Om jag säger att jag är duktig, så tycker du att jag skryter, om jag säger att jag inte är duktig, ja då vet DU att jag ljuger…

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation, efter det vet vi båda om vi kan arbeta tillsammas. För det precis vad som sker, ett arbete tillsammans. Av mig får du verktyg, men du kommer att ta stegen och göra jobbet. jag är bara en vägvisare och kartläsare. Destinationen avgör du helt själv.

Stäng meny